Dwrs

Dwrs mag dan al een jong merk zijn, de Dwrs collecties zijn kwalitatief en laten je in elke outfit stralen. Dit frisse schoenenmerk zag het levenslicht in 2015 toen het door twee enthousiaste meiden werd opgericht. Het blitse schoenenmerk van Nederlandse bodem brengt een heel herkenbare modelijn met modieuze damesschoenen. Vooral de laarsjes van Dwrs zijn heel herkenbaar aan hun eigentijdse look en bijzondere afwerking. Kom snel de stijlvolle collectie van Dwrs ontdekken bij Kameleon.

Ben je op zoek naar een leuk paar laarzen in een opvallende kleur of een bijzondere print, dan vind je vast wat je zoekt bij Dwrs. De leuke laarsjes van Dwrs zijn een ware musthave voor elk seizoen. Laarsjes zijn dan ook onmisbaar in elke damesgarderobe. Je kan er elk seizoen mee door en ze passen perfect onder elke outfit en bij elke gelegenheid. Met de laarsjes van Dwrs kom je altijd trendy voor de dag.

westerboot beige suede Dwrs label dames zomercollectie 2022 bij Kameleon in Balegem
lila boot veters dames Dwrs label zomercollectie 2022 bij Kameleon in Balegem
bruine westernboot Dwrs Label dames wintercollectie 2022 bij Kameleon in Balegem

Hou je van DWRS? Ook deze collecties kunnen jou interesseren!

De Dwrs schoenencollectie is voornamelijk gekend voor haar hippe laarsjes. De stralende collecties van Dwrs weten stijl en comfort perfect te laten samengaan. Dwrs schoenen worden vervaardigd met enkel kwalitatieve materialen en afgewerkt met luxe leder. Zo wordt een chique look gegarandeerd, maar ook een grote duurzaamheid en een hoog draagcomfort.

Dwrs brengt nieuwe jonge damesschoenen die zorgen voor een mooie trendy look. Ontdek snel de nieuwste collectie van Dwrs bij Kameleon. Of neem ook een kijkje naar onze andere mooie schoenencollectie van Cycleur de Luxe. Zo kan je laarsjes en sneakers steeds mooi met elkaar afwisselen. Kom snel de leukste stuks ontdekken bij Kameleon, online of in de winkel, en kies er ook jouw meest favoriete exemplaren uit.