Ontdek de nieuwste collecties Senso kleding en Atmos Fashion

Voor de nieuwste Atmos Fashion en Senso kleding ben je bij Kameleon aan het juiste adres. Of je nu houdt van romantische kleedjes of een chique ton-sur-ton look, in onze nieuwste collecties Senso kleding en Atmos Fashion vind je het allemaal.

Waar Senso een dochtermerk van Atmos is, mag je van beide merken dan ook dezelfde hoogwaardige kwaliteit verwachten. Dat merk je zowel in het gebruik van enkel de beste materialen en duurzame stoffen, als in hun uitstekende pasvorm en groot draagcomfort. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat beide Belgische modemerken steeds meer harten weten te veroveren.

Senso kleding wordt vooral getypeerd door haar vlotte en vrolijke stijl die jouw vrouwelijkheid op een speelse manier in de verf zet. Een mooie waaier aan leuke kleedjes mag dan ook niet aan de collectie ontbreken. Bloemendessins en ruiten vieren hierbij hoogtij. Ook het gebruik van lichtblauw en roze tinten springen zo in het oog en laten jou deze herfst en winter shinen als nooit tevoren. Een kleurrijke trend die ook op de catwalks gespot werd en heel welkom is nu de donkerdere dagen eraan komen.

Atmos Fashion staat voor chique soberheid en dat is met haar nieuwe collectie niet anders. Camel kleur en blauw tinten zijn nadrukkelijk aanwezig en geven jou een stijlvolle uitstraling. Gecombineerd met modieuze pofmouwen geef je met Atmos meteen een elegante toets aan je outfit. Ook toon op toon blijft het deze herfst en winter heel goed doen. Zo kan je spelen met lichte nuances in je kleding die je meteen van een chique uitstraling voorzien. Laat de winter en de feestdagen dus maar komen.

Senso-W22-Printuse_sRGB_21.jpg
Senso-W22-Printuse_sRGB_25.jpg
Senso-W22-Printuse_sRGB_28.jpg
Senso-W22-Printuse_sRGB_49.jpg
Senso-W22-Printuse_sRGB_51.jpg
Senso-W22-Printuse_sRGB_15.jpg
Senso-W22-Printuse_sRGB_46.jpg