Ontdek onze nieuwste collectie communiekleding

Laat je kinderen stralen op hun communiefeest of lentefeest en maak er samen een bijzondere dag van om nooit te vergeten. Ons ruime aanbod communiekleding brengt zowel schattige kostuums voor jongens, als prachtige jurkjes voor meisjes.

Diamante Blu laat jouw meisje schitteren als nooit tevoren

De verfijnde Diamante Blu communiekleding is geliefd bij alle meisjes. Dankzij de kwaliteit en fijne afwerkingen, is deze meisjeskleding ook verder nog goed draagbaar. De exclusieve communiekleding van Diamante Blu is dan ook makkelijk combineerbaar en valt op door een prachtige casual chique stijl gecombineerd met een zacht kleurgebruik eigen aan dit unieke Italiaanse meisjesmerk.  

Met GYMP communiekleding zijn meisjes en jongens klaar voor hun mooie dag

De communiecollectie van GYMP is perfect om je zoon of dochter te laten stralen op zijn of haar grote feest. Maar ook voor andere feestelijke gelegenheden waarop ze er op en top mogen uitzien, is deze GYMP kledingcollectie een echte topper. Bij Kameleon bieden we dan ook een ruim assortiment van dit kwalitatieve kinderkledingmerk. In haar mooie GYMP jurkje of zijn nette kostuum, ziet je meisje of jongen er gegarandeerd het allermooist uit op haar of zijn speciale dag.

Linea Raffaelli maakt van je meisje een echte prinses

De Linea Raffaelli communiecollectie is dé perfecte kleding om van je dochter de ster van haar feest te maken. Met een jurkje van Linea Raffaelli ziet ze er steevast geweldig uit. Bij deze luxeuze meisjeskleding wordt kwaliteit en exclusiviteit gegarandeerd. Dat maakt van het merk de perfecte gelegenheidscollectie voor zowel een communiefeest als andere feestelijke gelegenheid. Op een bijzondere dag als haar communie of lentefeest mag je meisje er stralend uitzien en met Linea Raffaelli ziet je oogappel er dan ook uit als een echte prinses.

Met Red Limit gaat je jongen voor een vlotte feestlook

Kies je voor een volledige Red Limit communie outfit dan kan je oogappel wel rekenen op enthousiaste blikken. Viert jouw jongen binnenkort zijn communiefeest of lentefeest? Dan wil je natuurlijk ook mooie schoenen vinden die perfect bij zijn outfit passen. Neem daarom niet alleen een kijkje naar onze leuke kledingcollectie van Red Limit, maar ook naar onze nieuwste collectie Red Limit schoenen. Je vindt er vast een prachtig paar voor die bijzondere dag. Met een complete outfit van Red Limit ziet jouw jongen er prima uit.

Red Limit schoenen en sneakers maken de outfit af  

Wanneer je op zoek gaat naar communieschoenen voor je kleine schat, ga je natuurlijk op zoek naar een paar dat zowel bij je jongen als zijn nieuwe communie outfit past. Met een paar Red Limit sneakers kies je voor een vlotte en moderne look. Zoek je toch een meer klassiekere outfit, kies dan voor een paar traditionele Red Limit schoenen. Welke stijl je ook verkiest, bij Kameleon vind je vast een paar die helemaal bij zijn communie outfit past. Daarnaast kan je bij Kameleon steeds rekenen op de mooiste modemerken. Kom dus snel een kijkje nemen naar onze nieuwste communiecollectie voor kinderen en tieners.

DiamanteBlu-011.jpg
DiamanteBlu-041.jpg
DSCF2195.jpg
DSCF2542.jpg
DSCF2761.jpg
DSCF3069.jpg
LRKids24-Set001-240-556-01-240-594-01back.jpg
LRKids24-Set008-240-501-01Funny.jpg
LRKids24-Set010-240-564-01-240-528-01Fulllongertop.jpg
MissLeod-010.jpg
MissLeod-027.jpg
DiamanteBlu-038.jpg
MissLeod-038.jpg
RTB-RedLimit-002.jpg
RTB-RedLimit-035.jpg
RTB-RedLimit-072.jpg
DiamanteBlu-029.jpg